Top kumaş, parça kumaş alınır.parti kumaş alanlar, parti kumaş alınır,Penye,iki iplik, üç iplik, kaşkorse kumaş alınır.İnterlok kumaş alınır, parti jarse,mikro, dalgıç kumaş alınır.Dokuma, örme kumaş alınır.Lakost kumaş alınır.Kumaş alan firmalar.Gömlek kumaşı, pantolonluk kumaş, poliviskon kumaş alınır. 90 538 874 91 62 kumaş alanlar, kumaş alınır, parti kumaşçılar, parti kumaş alım satımı, parti penye, parça kumaşçılar, kumaş alım satımı, kumaş fiyataları, kumaş alan firmalar,kumaşçı telefonları, kumaş alan, toptan kumaş, parti kumaş nedir, kumaş isimleri, kumaş türleri, viskon kumaş, parti kot kumaş,keten, parti şifon, şifon kumaş fiyatları, abiyelik kumaşlar, fantazi kumaş çeşitleri, ceplik kumaş fiyatları, ithal kumaş, astar kumaş, spot kumaş,ikinci el kumaş alım satımı,
  • Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

Parti kumaş

Parti Kumaş Alınır | 05388749162 | Kumaş Alınır

Ürün ve Hizmetler
Site Menüsü
Site Haritası

Anasayfa


     Krep saten kumaş alınır | 0538 874 91 62 | Krep saten kumaş alım satımı

   
Üretici : Yağmur Tekstil
Ürün Özellikleri
Krep saten kumaş alanlar, krep kumaş alanlar, saten kumaş alanlar, krep saten kumaş alanlar, krep saten kumaş alan yerler, krep saten kumaş alan firma
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Krep Saten Kumaş Alanlar |05388749162| Krep saten kumaş alınır.Parti kumaş alanlar- Yağmur tekstil, krep sataen kumaş alım satımı yapılır .

Krep Saten Kumaş Alanlar 05388749162 Krep Kumaş Nedir?
Saten Krep Kumaş Nedir?

Krep saten – bir kumaşın 2 yüzü

Satenin aksine krep-saten ince desenli dokumayla yapılır .
Bundan dolayı malzeme yeni nitelikler kazanır: elastik, pürüzsüz hale gelir ve hem giysi dikmek hem de astar malzemesi olarak kullanılabilir.

Satende olduğu gibi krep saten de hem doğal hem de suni iplikler dahil edilebilir. Ancak söz konusu kumaş satenin aksine daha elastik ve kırışmaya dayanıklıdır.

 krep saten kumaş alınır
,

Operasyon sırasında pratik olarak deforme olmaz. Krep satenin dış tarafı, özellik olarak ipek veya satene çok benzer.

Tanım ve kompozisyon

Krep saten kumaş alanlar, krep kumaş alanlar, saten kumaş alanlar, krep saten kumaş alanlar, krep saten kumaş alan yerler, krep saten kumaş alan firmalar, saten krep kumaş alınır, saten kobe krep kumaş alanlar, krep saten kumaş alıcıları, krep saten kumaş kim alıyor, krep saten kumaş kime satabilirim, İstanbul krep saten kumaş alanlar, zeytinburnu krep saten kumaş alım satım yapanlar,Parti Krep satenin özelliği, çift taraflı bir kumaş olmasıdır: bu malzemenin bir tarafı parlak ve parlak, diğer tarafı (içi) grenli, mattır.

Kumaşın kendisi oldukça yoğun ve mükemmel dökümlüdür bu da onu özel ve orijinal elbiseler ve gece elbiseleri için kullanmanıza izin verir.

 krep saten kumaş alım satımı

İlginç bir şekilde, krep saten alan her iki tarafı da ön yüzey olarak kullanılabilir. Genellikle bu tür malzemeler düz boyalıdır, ancak bazı üreticiler baskılı krep saten üretmektedir

Doğal bileşenlere sahip krep saten çok yaygın değildir: çoğu durumda, böyle bir kumaşın bileşimi% 100 polyesterdir.

Avantajlar ve dezavantajlar

Artıları

+ Profesyonel terziler, krep saten ile çalışmayı çok severler, ancak bu malzeme, birkaç önemli avantajı olduğu için sıradan tüketiciler tarafından göz ardı edilmemektedir:

+ Krep saten pratik olarak kırışmaz ve gerekirse ütülemesi çok kolaydır ;

+ Örtülürken krep saten gereksiz kıvrımlar oluşturmaz ;

+ Krep saten çift taraflı bir kumaş olduğundan, bu tür bir malzemenin tek bir kesiminden birleşik bir elbise veya bluz oluşturabilirsiniz;

+ Aşınma direnci ve yumuşaklığı nedeniyle, krep saten sadece giysi dikmek için değil aynı zamanda yatak çarşafları yapmak için de kullanılır;

+ Krep saten alanlar sahiptir mükemmel nem ve toz tutmama özelliğini nedenle saten en pratik çeşitleri biri olarak kabul edilir.


Eksiler

Ancak krep satenin, her saten türünün özelliği olan birkaç dezavantajı da vardır.
Böylece, bu malzeme keserken parçalanır ;
Değil çok nefes ve bazı durumlarda vücut ile temas terleme ve tahrişe neden olabilir.

Krep saten elbiseler

Şekle göre doğru seçilmiş veya uyarlanmış bir elbise, sahibinin kadınlığını ve güzelliğini vurgulamanın harika bir yoludur. Ve bu elbise krep satenden yapılırsa, güzellik daha da belirgin hale gelir kumaş alanlar.

Bu tür malzemeler, egzotik modelleri veya katı bir ofis modelini dikmek için bile kullanılabilir – her durumda, stok krep-saten bir elbise bir kadın figürünün tüm avantajlarını vurgulayacak ve kusurları gizleyecektir.

Ofis klasiklerine atfedilebilecek elbiseler için krep saten seçerken, sakin nötr tonları seçmeniz ve dekor olmadan yapmanız önerilir. En iyi seçenek krep saten çizgili veya kareli.

Spot Krep satenden yapılmış gece elbiseleri için daha cesur çözümlere dönebilirsiniz: açık elbiseler veya dantelli elbiseler olabilirken, bu tür ürünlerin uzunluğu kesinlikle herhangi biri olabilir – açık bir miniden bir elbiseye “zemine”.

Güncel ve modaya uygun trendleri göz önünde bulundurursak, krep satenin dış ve iç taraflarını birleştirme fırsatı benzersiz ve benzersiz bir kıyafet oluşturmak için kullanışlı olacaktır.

Seçim önerileri

Krep saten seçerken iki faktör göz önünde bulundurulmalıdır:

Bu tür bir malzeme yüksek bir yoğunluğa sahiptir bu nedenle, krep saten veya kumaşın kendisinden yapılmış şeyler satın alırken, onu germeniz ve malzemeden ışığa bakmanız gerekir: yüksek kaliteli krep-saten pratikte parlamaz;

Maliyete dikkat etmek önemlidir: bu tür bir malzemenin koşu metre başına ortalama perakende fiyatı değişkendir. Daha azına satılan her şey, standartların altında kumaşa dönüşebilir;

Keskin veya hoş olmayan bir kokusu olan krep saten ürünlerini satın almamalısınız: bu, vicdansız üreticiler tarafından kullanılan düşük kaliteli boyaların kullanıldığını gösterir.

Krep saten bakımı.

Krep saten özel bir bakım gerektirmez, ancak bu malzemenin ömrünü uzatacak bazı kurallara uymaya değer.

İlk olarak stok krep saten sadece ılık suda elde yıkamayı “sever”, ancak yıkadıktan sonra bu tür şeyleri sıkmak buna değmez: doğrudan güneş ışığından kaçınarak kurutmak daha iyidir.

İkinci olarak krep-satenin sadece dikişli, mat taraftan ütülenmesi tavsiye edilir. Aynı zamanda, ütü çok sıcak olmamalıdır ve kumaşın kendisi ya hafifçe nemlendirilebilir ya da yıkandıktan sonra şey henüz tamamen kurumadan ütülemeye başlayabilirsiniz.

Ve bir şey daha: Krep saten oldukça güçlü bir kumaş olmasına rağmen, dikkatli kullanılmalıdır, çünkü dikkatsizce kullanılırsa krep-saten ürünlerde ipuçları oluşabilir

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam88
Toplam Ziyaret196016
Duyurular
Linkler